N-VA Langemark Poelkapelle stelt voor: José Victoor

Op 20 juni 2017

N-VA Langemark Poelkapelle stelt voor:  José Victoor

 

N-VA Langemark Poelkapelle gaat opnieuw met kandidaat José Victoor naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. José is 67 jaar, getrouwd met Myriam Crombez en hij woont in de Blikstraat in Langemark. Hij is de (schoon) vader van Tamara en Bart Rambour. Hij heeft drie kleinkinderen: Jana en Lara, een tweeling van 14 jaar waarvan een dochter volleybal speelt - en Jasper (11 jaar) heeft een passie voor het dansen. José is gepensioneerd. Het grootste deel van zijn carrière - 32 jaar-  werkte ons huidig gemeenteraadslid in de MBLE Roeselare, later Philips en BC Components.

 

Politieke ervaring

José deed zijn politiek debuut in 1994, met  een lijst van onafhankelijken ‘WELZIJN’. Men behaalde 6 zetels in de gemeenteraad en 3 zitjes in het OCMW. Hij was als OCMW-LID verkozen en bleef daar 18 jaar lang. José: “Ik heb 3 secretarissen en 4 voorzitters zien passeren. Binnen het OCMW was ik ook 12 jaar lid van het vast bureau en 18 jaar in het bijzonder comité .Op zondagvoormiddag moest ik steevast de dossiers in het OCMW  gaan uitpluizen, terwijl nu alles via internet verloopt".

Mooiste realisatie

“Het mooiste dat ik kon realiseren, was verhinderen dat het rusthuis werd geprivatiseerd” vertelt José.  “Via een klacht werd ik door de Gouverneur in het gelijk gesteld, het bestuur van toen ging wettelijk in de fout”. Dat was een goede zaak voor het personeel van het OCMW. Privatiseren betekende immers geen werkzekerheid meer, andere statuten, geen samenwerking met plaatselijke middenstand, enz.

Vrije Tijd

Reeds 28 jaar trek ik mijn loopschoenen aan, 3 maal per week en zo’n 1500 km per jaar. Het laatste jaar is dat iets minder. José is bestuurslid van de Kerstcorrida en lid van de Langemarkse LAVA-wandelclub. Hij is samen met Johan Vannoote ontspanningsverantwoordelijke binnen de N-VA.

 

Wat in 2018?

We hopen op een goed resultaat met onze N-VA-afdeling. Er is nood aan verandering in de politiek van LP. We willen luisteren naar de burgers, behoedzaam omgaan met het geld en geen dure nutteloze projecten lanceren, zoals de aanbouw aan het gemeentehuis, de verhuis van het recyclagepark en de BKO in de Poelkapelse kerk. Is dat verstandig omgaan met belastinggeld?

 

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is