Het project “buitenschoolse kinderopvang in de kerk van Poelkapelle”: wie zal dat betalen?

Op 5 september 2017

Op naar 6 miljoen € voor 't kerkske in Poelkapelle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

In bijlage vind je de N-va repliek in de gemeenteraad van 4 sept 2017 op de bezigheden in de kerk van Poelkapelle.

 

Niettegenstaande we vroegen om ons zekerlijk te onderbreken of te corrigeren mochten de cijfers niet kloppen, geen enkele reactie daarop vanuit de meerderheid. Hopelijk worden nu niet terug alternatieve waarheden als koeien verkocht op straat, in 't cafe ,op de websites van meerderheidspartijen en/of de gazetten. 10 seconden per slide - wil je er volledig doorgaan dan kost u dit een viertal minuutjes.

 

In een notedop: studiekosten 265.000€, renovatiekosten mantel 729.460€, nog te maken kosten BKO-liturgische ruimte, renovatie eindfase  5.174.755€, verwachte bijkosten 218.208€, mogelijke meerkosten ??,...

 

De kerkbezigheden zullen niet eindigen vooraleer 6.000.000€ aan gemeenschapsgeld zijn verkwanseld ! Deze kost is 3 maal de indertijd geraamde kosten!

 

Architect kreeg de opdracht om aan budgetbeheersing te doen?, dat valt tegen.

 

Waarheden als koeien, of niet?

 

Wordt dit project gedragen in Poelkapelle? Wie was er aanwezig bij de goedkeuring van dit project? Wij weten het ook niet,...,...  overleg, debat, transparantie ver te zoeken,...

 

Ter verduidelijking : na het uitvoeren van deze realisatie zitten we met grote schulden en  moet  de volgende bestuursploeg de volgende 10 jaar niets realiseren,  kost dit  megalomaan project 6.000€ per menage in Poelkapelle, of het bedrag van 40 jaar lang de bijzondere belastingen voor elk gezin van Poelkapelle.

 

Historisch, gigantisch , kolossaal,... het moment is nabij.  Wie zal dat betalen?

 

Presentatie: https://drive.google.com/open?id=0B5FnXOu1OG7eV2VXdE15SnhkNWM0bWFtSmVzal...

Film : https://drive.google.com/open?id=0B5FnXOu1OG7eY182YkZ1YnoyU2lqN25aZjlUbT...

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is